Om oss

Om oss

Nettsiden er utviklet av Austin Lyngmyr & Co Advokatfirma AS. Vi har kontorer i Oslo og Drøbak, men bistår klienter over hele landet.

Advokatveiledningvedoppsigelse.no skal være en nettside for deg som vurderer advokatbistand i sak som omhandler oppsigelse eller avskjed og ønsker informasjon og en førstevurdering av saken din. Du skal få svar på henvendelser innen 24 timer fra en spesialisert advokat eller advokatfullmektig som til daglig jobber med arbeidsrett. Dette er gratis og uforpliktende.

Vår målsetning er å gi deg god informasjon slik at du selv kan ta det valget du mener er riktig for deg – enten det er å få advokatbistand på saken din eller ikke. Advokatbistand kan være deltagelse på drøftelsesmøte og/eller forhandlingsmøte, utarbeide og oversende brev, ta ut søksmål, gjennomgang avtaler etc. Dersom vi mener advokatbistand ikke er hensiktsmessig for deg, så er vi tydelige på det. Vi bistår primært arbeidstakersiden, men tar også på oss oppdrag for arbeidsgiversiden. Med «riktig bistand til din sak» mener vi å hjelpe deg til å få riktig bistand – enten det er advokatbistand eller noen gode råd på veien. Vi brenner for arbeidsretten og synes det er både interessant og hyggelig å bli kontaktet.

PS! Mange saker løses med sluttavtale eller sluttpakke. Da vil i de fleste saker arbeidsgiver ende opp med å dekke arbeidstakers advokatutgifter som en del av sluttavtalen/sluttpakken.

Personvern